بهترین نرم افزار های طراحی لوگو
نرم افزار های طراحی لوگو
ادوبی ایلوستراتور
این نرم افزار مانند دیگر برنامه های شرکت ادوبی به ظاهر ساده می رسد اما دارای هزاران هزار نکته کوچک و بزرگ است. بسیاری از طراحان کامپیوتری بزرگ از این نرم افزار برای ساخت طراحی های شگفت انگیز و اشکال پیچیده استفاده می کنند که هر طراحی فقط بخشی از آنها را می داند.
از ایلوستراتور می توانید روی سیستم عامل های مک و ویندوز استفاده کنید (هزاران آموزش رایگان و دوره برای یادگیری این نرم افزار در سطح وب یافت می شود) این نرم افزار در کشور ایران به دلیل عدم پایبندی به قانون کپی رایت برای محصولات خارجی رایگان است و می توانید آن را در وبسایت های دانلود نرم افزار دانلود کنید.
کورل دراو
یکی دیگر از بهترین نرم افزار های ویرایش تصاویر وکتوری که یک شاهکار به تمام معنا است و از بهترین نرم افزار های ساخت لوگو در دنیا است که لوگو هایی با کوچکترین جزییات را می توانید با کمک این برنامه بسازید
مناسب طراحانی است که به دنبال ابزاری برای ترسیم هر آنچه که در ذهن دارند است.
ادوبی فتوشاپ
شاید در بسیاری از رتبه بندی ها و نظرات نرم افزار نام آشنای
یک ابزار مناسب برای ساخت لوگو نباشد (یکی از دلایل این است که فتوشاپ یک نرم افزار ویرایش تصاویر پیکسلی است) اما حقیقت این است که فتوشاپ مانند جادوگری است که هر کاری که بخواهد در دنیای گرافیک کامپیوتری می تواند انجام دهد!
در اینترنت می توانید صد ها آموزش طراحی لوگو با فتوشاپ را پیدا کنید فتوشاپ برنامه ای است که یادگیری آن هرگز تمام نمی شود و یکی از بهترین انتخاب ها در تمامی عرصه های طراحی گرافیک همین نرم افزار فتوشاپ است.
آنچه درباره لوگو و نام تجاری باید بدانیم…
آرم نوشتاری شامل نام کسب و کار می باشد که می تواند از فونت های مختلف دستی یا کامپیوتری استفاده شود.
لوگوی تصویری شامل یک تصویر می باشد که سمبل کسب و کار می باشد و نماینده انتقال واضح یا انتقال انتضاعی (به سلیقه شما)کسب و کارتان می باشد
لوگوی ترکیبی شامل لوگوی نمادین و لوگو تایپ می باشد. در این حالت لوگو تایپ به انتقال مفاهیم لوگوی تصویری کمک می کند
لوگوی لتر مارک با استفاده از حرف اول نام شرکت یا …. طراحی می شود و برای برند های بزرگ مناسب می باشد.
لوگو طرحی ملموس و متمایز برای نمایاندن یک مجموعه، کالا یا سرویس مشخص است که در کنار اشاره به برخی مفاهیم، گاهی ویژگیها و هویت یک سازمان یا کالا را نیز بازمینمایاند.
لوگو یه ابزار ساده و مختصره برای معرفی کسب و کار، با استفاده از یه علامت یا نماد.
برای اینکه از ماهیت لوگو سر در بیاریم اول باید ببینیم که برای چی استفاده میشه.
لوگو ابزاری برای شناسایی هویت کسب و کاره
یه لوگو با استفاده از نشانه، نماد یا علامت، ماهیت یه کسب و کار یا محصول رو مشخص می کنه. لوگو مستقیما باعث فروش یه کالا نمی شه، بلکه کسب و کار رو معرفی می کنه.
لوگو ها در واقع یکی از ابزارهایی هستن که در کمترین زمان می تونن کسب و کار رو معرفی کنن. کار لوگو هویت بخشی به کسب و کار هست نه توضیح اون کسب و کار. به عبارتی پیام نهفته در لوگو مهم تر از ظاهر اونه.
برای شفاف سازی این مطلب بهتره که به لوگو به چشم یه آدم نگاه کنیم. یعنی چی؟ یعنی همونطور که آدم ها با اسمشون معرفی می شن و نه ویژگی های شخصیتیشون، به همین ترتیب لوگو هم خیلی مختصر و سریع یه کسب و کار رو معرفی می کنه. نه اینکه با توضیحات طولانی اون کسب و کار رو توضیح بده و به ما بشناسونه.
یادمون باشه بعد از اینکه یه لوگو سر زبون ها افتاد تازه متوجه می شیم که استفاده از لوگوی مفید و مختصر چقدر مهمه
نقش اصلی لوگو شناسوندن هویت یه محصول یا یه خدمته. وقتی لوگو به شما کمک کنه تا کارتون به همه معرفی بشه، اون وقته که شما در همه جا دیده و شنیده می شین.
“درواقع هدف از طراحی لوگو توضیح هویت اصلی کسب و کارتونه
طراح لوگو و صاحبان مشاغل قبل از کار بر روی هر ایده ای باید راجع به محیطی که لوگوی کار در اونجا مشاهده میشه اطلاعات کامل داشته باشن. رقبای خودشون رو بشناسن، اینکه چطور کار می کنن و در نظر مشتری دارای چه وجهه ای هستن؟ چه رنگ و نمادی از قبل متعلق به کدوم رقیب بوده؟ چطور میشه لوگو رو طوری طراحی کنیم که از باقی رقبا متمایز بشه؟
طراحی لوگو ابزاری استراتژیکیه نه یک اثر هنری
امروزه لوگو را بیشتر یک ابزار صنعتی تجاری میدانند تا یک اثر هنری.
طراحی لوگو نیازی به معانی پنهان نداره
بهتر این است که طراحی ساده و دارای هویت داشته باشیم نه یک طرح پیچیده و پر از المان که اشتباها برخی از طراحان ،طرحی که پر از المان و عنصر بصری باشد مینیمال مینامند.در صورتی که طرح مینیمال بر پایه مفاهیم ایجاد میشود نه مبتنی بر عناصر.
بهتر است عناصر را ابزاری برای ارائه مفاهیم بدانیم در غیر این صورت طرح نهایی را میتوان لوگو دانست ولی قطعا برند محسوب نمی شود.
دیدگاهتان را بنویسید